2013/01/27

Har du levt i en nära relation där du blivit utsatt för våld? Har du idag psykiska besvär till följd av detta?

Av Per Carlbring

Våld i nära relationer kan finnas överallt, i alla sorters relationer, i alla kulturer och i alla delar av samhället. Våldet kan se ut på olika sätt och innefatta allt från slag och knuffar, hot och kränkningar till sexuella övergrepp.

Att må dåligt efter att ha levt i en våldsam relation är ingen ovanlighet och man kan reagera på många olika sätt. Kanske känner du dig orolig och på din vakt, har mardrömmar och svårt att slappna av, eller så känner du dig kanske ledsen och tycker att det mesta är tråkigt.

Nu har du som vill få hjälp att må bättre möjligheten att anmäla dig till en kostnadsfri och internetbaserad behandlingsstudie som kommer att pågå under 8 veckors tid och anpassas efter dina individuella behov. Behandlingen riktar sig till dig som är motiverad att arbeta med det som du upplever är plågsamt oavsett vilken bakgrund du har, var i världen du bor eller vilket kön du har. Om du tror att denna behandling kan passa dig så läs noga igenom all information på denna hemsida innan du anmäler dig.

www.kbt.info/irisprojektet

Irisprojektet